Wzmak działa mimo braku masy
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
- Auto: GOLF V TDI
- Silnik: BKC
Witam dziś podłączyłem audio w moim mk4. Wszystko pięknie działa, ale zaskoczony jestem bo działa mimo ze nie podłączyłem masy do wzmacniacza co może z tym być? Czy to możliwe że może być przebicie ( ale wszystkie kable, wiązki są nowe). Czy może być to powiązane z tym że radio tylko gra kiedy przekręcimy zapłon i wtedy masa jest nie potrzebna. Proszę o jakąś podpowiedź co może z tym być?
_Adam_1.9_BKC_
NATYCHMIAST WYŁĄCZ I NIE RÓB TAK WIĘCEJ !
Wzmacniacz ciągnie masę przez kable RCA , a te z radia i o ile już nie uwaliłeś masy na RCA to jesteś na dobrej do tego drodze .
Wzmacniacz ciągnie masę przez kable RCA , a te z radia i o ile już nie uwaliłeś masy na RCA to jesteś na dobrej do tego drodze .
- Raadek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dokładnie jak mówi Powalla:
Ps.W Olsztynku masz M@riusza co ogarnia trochę CA,myślę że w razie potrzeby możesz się do niego odezwać.
Ciekawe czy radio przeżyłopowalla pisze:NATYCHMIAST WYŁĄCZ I NIE RÓB TAK WIĘCEJ !
Ps.W Olsztynku masz M@riusza co ogarnia trochę CA,myślę że w razie potrzeby możesz się do niego odezwać.
Natural Sound
-
- Nowicjusz
- Auto: GOLF V TDI
- Silnik: BKC