Nierówna podłoga
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- fotomichal
- Nowicjusz
Nierówna podłoga
Witam.
Przeszukałem cały internet i połowę forum, ale nie znalazłem o tym informacji dlatego pytam.
zakupiłem GOLFa IV i zauważyłem że podłoga zarówno kierowcy i pasażera nie jest równa.
Z jednej i z drugiej strony, jadąc ręką po podłodze podnosi się z lewej do prawej (kierowca) i z prawej do lewej (pasażer)
Pytanie, czy jest to normalne? fabryczne, czy mam problem?
Dziękuję za odpowiedź i wyrozumiałość.
Pozdrawiam
Przeszukałem cały internet i połowę forum, ale nie znalazłem o tym informacji dlatego pytam.
zakupiłem GOLFa IV i zauważyłem że podłoga zarówno kierowcy i pasażera nie jest równa.
Z jednej i z drugiej strony, jadąc ręką po podłodze podnosi się z lewej do prawej (kierowca) i z prawej do lewej (pasażer)
Pytanie, czy jest to normalne? fabryczne, czy mam problem?
Dziękuję za odpowiedź i wyrozumiałość.
Pozdrawiam
Nierówna podłoga
Patrzyłeś od spodu ? czy podłoga jest równa
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Nierówna podłoga
a ja mam inne pytanie bo to samo miałem w swoim poprzednim vw polo a mianowicie:
podłoga z tyłu po prawej jest nierówna, wybrzuszona
wie ktoś ocb?
podłoga z tyłu po prawej jest nierówna, wybrzuszona
wie ktoś ocb?
Nierówna podłoga
Podłoga powinna być równa, bez żadnych wybrzuszeń. Można wyjąć wykładzinę i zobaczyć co się dzieje pod spodem, ewentualnie obejrzeć auto od dołu. Całkiem możliwy był dzwon.
-
- Forum Master
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Nierówna podłoga
dumacie, gdybacie ale pod wykładzinę nikt nie zajrzy...
ułatwię Wam sprawę i wrzucę fotkę... podłoga nie jest równa i jej krzywizny spokojnie można wyczuć przez wykładzinę - no chyba że Waszym zdaniem te krzywizny ktoś podnośnikiem od spodu wyprofilował
ułatwię Wam sprawę i wrzucę fotkę... podłoga nie jest równa i jej krzywizny spokojnie można wyczuć przez wykładzinę - no chyba że Waszym zdaniem te krzywizny ktoś podnośnikiem od spodu wyprofilował
Nierówna podłoga
u mnie jest po prawej stronie nie rowna tez myslalem ze bite lub cos innego ale porownanie na dwoch innych gulfach dalo te same rezultaty
- nitrox89
- Dawca organów
- Auto: mk4 AXR+
Nierówna podłoga
Łopata roku, ale co tam
Zawdzięczasz to filcowi który jest pod tapicerką Ale filcu często brak, bo jak się go zaleje (np poprzez zepsuty korek, lub zapchane rurki spustowe od szyberdachu) to najłatwiej jest go usunąć. A komu potem się to chce wkładać.peppa_814 pisze:ale u mnie tam gdzie leżą dywaniki jest gładko.
Rust is lighter than carbon fiber
Nierówna podłoga
U mnie pod pasażera stroną również równo nie jest. Nie pękajcie tak ma być!
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.