jakie poduchy do silnika TDI ARL 430Nm?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Witam mam problem z poduszka silnika ,wyrywa mi przednia od silnika mam tdika ARL ponad 200KM i moment 430Nm pierw byla od g60 po jakis 500km umarla pozniej poducha od vra.. ale tez nie daje rady ;/ bo moment ciagnie juz od samego dolu,wie ktos jaka mozna zalozyc sa jakies mocniejsze?? czy odrazu zalozyc poliuretanowa??w niedlugim czasie bede go krecil mysle do 230KM i wtedy problem bedzie jeszcze wiekszy.dzieki
chcialem dodac ze poliuretanowe sa drogie wiec moze cos tanszego?
Tylko że poiluretanowa będzie tak naprawdę najlepsza, bo trwalszej nie znajdziesz.
źle podchodzisz do sprawy.
z doświadczenia - ARL na spieku i seryjnych poduszkach nie robi żadnych problemów przy 550Nm.
Coś masz Pan krzywo. Wyprostuj.
z doświadczenia - ARL na spieku i seryjnych poduszkach nie robi żadnych problemów przy 550Nm.
Coś masz Pan krzywo. Wyprostuj.
Z ta krzywizna cos w tym moglo by byc bo poducha od skrzyni biegow jest przerobiona. ale rozmawialem ze znajomym i u niego byla taka sama sytuacja zalozyl poiluretanowa i klopoty sie skonczyly wiec zrobie tak samo! Dziekuje za podpowiedzi.
Cóż... nikt Ci Panie nie broni prostowania auta za pomocą customowych poduszek silnika...
Nie zapomnij użyć drutu To ważne!
Nie zapomnij użyć drutu To ważne!
wlasnie dobry masz pomysl przeplote drutem silnik to nie wyskoczy!