golf IV kabrio
golf IV kabrio
witam kupiłem kabrio na glebie i chce kupić seryjne amorki jakie polecacie pasują od golfa IV hatchback ? lub od golfa III ?
-
- Nowicjusz
golf IV kabrio
Posiadam Golf Mk3 cabrio i z tego co wiem do 3 pasują amory od zwykłego golfa, podejrzewam że z Mk IV jest to samo
golf IV kabrio
Z mk IV hatchback nie pasuje Cabrio mk III i mk IV ma takie samo zawieszenie jak "zwykła trójka"Mgost90 pisze:witam kupiłem kabrio na glebie i chce kupić seryjne amorki jakie polecacie pasują od golfa IV hatchback ? lub od golfa III ?
Re: golf IV kabrio
witam -z golfa 3 na bank [3.5 cabrio-czyli 4-ka rozni sie glownie detalami blacharskimi no i ladniejszym srodkiem-plyta podwozia z elemetami zawieszenia jest taka sama jak w 3-kach cabrio]-pozdrawiam
golf IV kabrio
Tak Golf III hatchback ,cabrio III i cabrio IV mają identyczne zawieszenieMgost90 pisze:czyli szukać zawieszenia do golfa III hatchback ?
Re: golf IV kabrio
dziękuje pomogłeś mi bardzo bo w sklepie się nie znają .. jeszcze jedno pytanko do 1.8 benzynki musi byc zawis bo taka mam czy 1.6 też pasuje ?bimer pisze:Tak Golf III hatchback ,cabrio III i cabrio IV mają identyczne zawieszenieMgost90 pisze:czyli szukać zawieszenia do golfa III hatchback ?