Witam, zastanawiam się nad tą Borą:
http://olx.pl/oferta/vw-bora-variant-2- ... dc90B.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy faktycznie 2.0 lubią olej? Jakies typowe usterki bory? W których miejscach blacha najczęscniej zaczyna gnić?
VW Bora Variant 2.0B Highline Jastrzębie-Zdrój 2000r., 10700
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Tak to prawda , ten silnik lubi olej . mam taką borę od 6 lat i jest 312 k na liczniku . Jak w ciągu roku dolejesz max 2-3 l. to jest do przyjęcia. Jak pomyśleć o oplu astra v3 z silnikiem 1.6 producent nakazuje dolewać 1l. na miesiąc.Rdza najczęściej wychodzi na nadkolach. Ma pakiet zimowy, chyba że sam dokładał grzanie i te fotele. lampy to na pewno sam wstawiał. duży +. Ogólnie fajny egzemplarz.
- szewczi90
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A ja się martwię że mój bierze około 1litra 5W40 na 15tys kmgabrys37 pisze:Jak w ciągu roku dolejesz max 2-3 l. to jest do przyjęcia.
niekoniecznie wyglądaja na oryginał, tyle że coś z przodu widać było grzebane.gabrys37 pisze:lampy to na pewno sam wstawiał
myślę że za 9,500 można by ją brać a najlepiej za 9000zl
wyposażenie ma fajners8 pisze:W których miejscach blacha najczęscniej zaczyna gnić?
''Jako auto używane ma kilka mankamentów wynikłych z eksploatacji ale nie wpływają one na jakość jazdy''
zadzwoń i zapytaj co tu ma na myśli właściciel
-Przednie nadkola (na rantach wychodzi a później żre dalejrs8 pisze:W których miejscach blacha najczęscniej zaczyna gnić?
-Dach nad przednią szybą (rant)
-Tylna klapa albo przy zderzaku albo przy szybie zaraz pod wycieraczką
- szewczi90
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: VW Bora Variant 2.0B Highline Jastrzębie-Zdrój 2000r., 1
szewczi90 pisze:A ja się martwię że mój bierze około 1litra 5W40 na 15tys kmgabrys37 pisze:Jak w ciągu roku dolejesz max 2-3 l. to jest do przyjęcia.
niekoniecznie wyglądaja na oryginał, tyle że coś z przodu widać było grzebane.gabrys37 pisze:lampy to na pewno sam wstawiał
myślę że za 9,500 można by ją brać a najlepiej za 9000zl
wyposażenie ma fajne
''Jako auto używane ma kilka mankamentów wynikłych z eksploatacji ale nie wpływają one na jakość jazdy''
zadzwoń i zapytaj co tu ma na myśli właściciel
-Przednie nadkola (na rantach wychodzi a później żre dalejrs8 pisze:W których miejscach blacha najczęscniej zaczyna gnić?
-Dach nad przednią szybą (rant)
-Tylna klapa albo przy zderzaku albo przy szybie zaraz pod wycieraczką
- szewczi90
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: VW Bora Variant 2.0B Highline Jastrzębie-Zdrój 2000r., 1
edit:
sory za spam ja nie widzialem ze ten post poszedł tyle razy
sory za spam ja nie widzialem ze ten post poszedł tyle razy
Ostatnio zmieniony ndz gru 27, 2015 00:56 przez szewczi90, łącznie zmieniany 1 raz.
- kostek007
- Gadatliwa bestia
viewtopic.php?f=89&t=533142" onclick="window.open(this.href);return false;