Lewy pobór prądu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Lewy pobór prądu
Witam, samochód po 3 dniach na postoju nie chce odpalic, akumulator jest nowy, samochód garażowany. Sprawdziłem pobór prądu i wyszło -0,56A. Moje pytanie jest taki czy to duży pobór prądu. Z góry dzięki za odpowiedź
Lewy pobór prądu
coś ostatnio zmieniałeś? np radio?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Lewy pobór prądu
nie, ogólnie samochód używałem codziennie tylko ostatnio tak wyszło ze stał 3 dni, więc nie wiem jak długo mam taki pobór prądu
Lewy pobór prądu
normalnie to pobór jest 0,08 więc masz o 0,48 za dużo to daje ok 5W + lampka schowka pasażera, lampka bagażnika, syrena alarmu, lampka w drzwiach
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
Lewy pobór prądu
a czy zarówki led w kabinie mogą mieć jakiś wpływ na pobór prądu ? jutro sprawdzę po bezpiecznikach. dzieki za odpowiedź