Witam wszystkich!
Z myślą o ochronie karoserii swojego samochodu tj. Golfa 7 (biały) zastanawiam się nad zainstalowaniem folii ochronnej na progi ( https://www.vw-sklep.pl/pl/sklep/p/2071 ... ztuki.html" onclick="window.open(this.href);return false; ).
Czy ktoś z was może ma tę folię w swoim samochodzie? Godne polecenia? Szkoda pieniędzy? Są lepsze lub estetyczniejsze zabezpieczenia?
Proszę o opinie i radę czy warto.
Pozdrawiam!!!
Folia ochronna progi
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
Folia ochronna progi
Przeglądnij tematy w dziale nasze auta mk7. Tam paru kolegów ma taką folię i są zadowoleni .
Ja do mojego mk7 (poprzednie auto) dostałem w gratisie metalowe nakładki i było O.K. więc te tym bardziej powinny spełnić swoją funkcję (osłaniają cały próg). Dodatkowo czarna folia i biały lakier będzie ze sobą ładnie współgrać
Ja do mojego mk7 (poprzednie auto) dostałem w gratisie metalowe nakładki i było O.K. więc te tym bardziej powinny spełnić swoją funkcję (osłaniają cały próg). Dodatkowo czarna folia i biały lakier będzie ze sobą ładnie współgrać
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI