Witam, jestem w trakcie swapu silnik wszystko juz jest na miejscu został problem z jedną wiązką a mianowicie nie pasują mi kostki znajdujące sie przy lewej lampie kierowcy (obok akumulatora). Posiadam juz nowe kostki pasujące w oba gniazda ale nie wiem które piny połączyć ze sobą i tu prośba o schematy wiązek jeżeli ktoś posiada lub pomoc jak to polączyć.
w załaczniku kostki o które chodzi, aktualnie te na aucie
Swap z agz na agu schemat wiązki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
bo jeden silnik sprzed modelowo 2000 a drugi po
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
-
- Nowicjusz
Wiem skąd wynikają różnice , ale czy posiada ktoś opis obu kostek aby zrobić przejściówkę
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Piny 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9 łączysz z tym samym numerem w drugiej wtyczce. Kolory kabli powinny być te same. Pin 10 instalacji AGU łączysz z pinem 3 instalacji AGZ.
Napisz co zostało od strony silnika i od strony auta...numer pinu i kolor kabla.
Napisz co zostało od strony silnika i od strony auta...numer pinu i kolor kabla.