Witam!
Posiadam Golfa + z 2009r po fl mam w nim radio RCD310 chciałem je wymienić za RCD 510 lub RNS 510.
chciałem zapytać czy bez problemu będą działać w moim aucie tzn wystarczy podpiąć i już? Czy to nie takie proste? Bo wiem ze pasować będą bo były montowane w tym aucie kwestia podpięć itp.
P.S. takie samo pytanie mam dot. sterowania z kierownicy czy ta się to w jakiś sensowny i porosty sposób założyć ? Bo same przyciski można kupić za śmieszną kasę nie wiem tylko czy auto takie jak moje które fabrycznie nie ma sterowania z kierownicy ma wyprowadzoną pod to instalacje i wystarczy tylko je założyć?
Dzięki za pomoc
Wymiana radia + sterowanie z kierownicy
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Wymiana radia + sterowanie z kierownicy
Widzę że forum działa prężnie i szybciej sam zbuduje to radio zanim dostanę odpowiedź
Więc sam sobie udzielę odpowiedzi (może kiedyś ktoś będzie szukał) :
- zamiana radia RCD 310 na RCD 510 odbywa się bez problemu wszystko działa bez zarzutu cenat takiego radia w ASO na dzień dzisiejszy ok 7000zł !!!
- sterowanie z kierownicy oczywiście da się założyć a niewielką opłatą 6000zł w ASO
Nic tylko korzystać
Więc sam sobie udzielę odpowiedzi (może kiedyś ktoś będzie szukał) :
- zamiana radia RCD 310 na RCD 510 odbywa się bez problemu wszystko działa bez zarzutu cenat takiego radia w ASO na dzień dzisiejszy ok 7000zł !!!
- sterowanie z kierownicy oczywiście da się założyć a niewielką opłatą 6000zł w ASO
Nic tylko korzystać