Dziwny dżwięk
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Dziwny dżwięk
Witam mam problem z moim golf 5, gdy mam załozone stalowe felgi 15 i wjade przy predkosci tak 100km lub wiecej na taka wieksza nierównosc nie ma zadnych dzwięków. ale gdy mam załozone 17 alufelgi to przy takiej samej predkosci lub wyzszej jak w 15 wjade na wieksza nierownosc to jest taki dziwny dziek jakby cos moze obicerało no ciężko to opisac dokładnie co to za dzwięk. To jest nie na dziurach tylko przy tkich wybojach ze auto podskoczy i wtedy jest taki dzwięk. Ma ktos jakies propozycje co to jest albo miał taki przypadek ?
Dziwny dżwięk
Otoz doszlismy ze znajomym do wniosku ze chyba koncza sie amory i dlatego to obciera przy duzych nierownosciach. Pytanie wymieniac amory czy moze alu na 16 zmienic ?
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Dziwny dżwięk
Wedlug tego co fabryka chciala to mk3 obsluguje felgi 13-15. Przy tak wielkim kole jak 17 zapewne opona obciera o rant blotnika albo o nadkole. Przy nowych amorach moze byc podobnie.
Dziwny dżwięk
Jedz na stacje kontroli pojazdów , sprawdzi Ci amory w jakiej kondycji ,no i scieszka zdrowia może wyjdzie skąd te dzwięki