Golf VII 1.6 TDI srebrny
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
- kamska
- Użytkownik
- Auto: Skoda Karoq Sportline FL 2.0 TDI, Suzuki Bandit 650N, Renault Premium 270dci, Kangoo 1,5 DCI
Golf VII 1.6 TDI srebrny
Witam,
Golfik okazja albo mi się wydaje? Prybieg nie jest mi straszny. Golf pojawił się 550metrów od rodziny, która mam w DE- rano idą oglądać. Niestety nie są znawcami motoryzacji.
Pakiet całkiem znośny, wydaje się lepszy niż auta z Bockel, z tyłu chyba są LED? nic nie piszą w ogłoszeniu. Niby 110ps a 5-tka skrzynia? nie spotkałem się z takim zestawieniem.
Prosze o pilne sugestie.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 88ff66e519
Golfik okazja albo mi się wydaje? Prybieg nie jest mi straszny. Golf pojawił się 550metrów od rodziny, która mam w DE- rano idą oglądać. Niestety nie są znawcami motoryzacji.
Pakiet całkiem znośny, wydaje się lepszy niż auta z Bockel, z tyłu chyba są LED? nic nie piszą w ogłoszeniu. Niby 110ps a 5-tka skrzynia? nie spotkałem się z takim zestawieniem.
Prosze o pilne sugestie.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 88ff66e519
- kamska
- Użytkownik
- Auto: Skoda Karoq Sportline FL 2.0 TDI, Suzuki Bandit 650N, Renault Premium 270dci, Kangoo 1,5 DCI
Re: Golf VII 1.6 TDI srebrny
Auto od pana turka wypucowane lacznie z komora silnika, pachnące a wnętrze jak nowe. No ale jak wspomniałem od panów tureckiego pochodzenia ( zniemczonych i maja potezny salon). 8300e +500e gwarancja roczna na silnika, bo powyżej 160tys km, gwarancja przymusowa... czyli 8800e za Golfa- żadna łaska.
Gdyby ktoś jednak był zainterosowany, to wnętrze jak nowe spokojnie można go zrobić na 60tyś km , Orgianlny lakier- dużo małych odprysków przód, zarysowany lekko tylny zderzak być może do spolerowania, pęknieta lekko lampa tył.
Poza tym igła bezwypadkowa na moje 35letni oko )
pozdro.
Gdyby ktoś jednak był zainterosowany, to wnętrze jak nowe spokojnie można go zrobić na 60tyś km , Orgianlny lakier- dużo małych odprysków przód, zarysowany lekko tylny zderzak być może do spolerowania, pęknieta lekko lampa tył.
Poza tym igła bezwypadkowa na moje 35letni oko )
pozdro.
A może trzeba poszukać zadbanego egzemplarza którego nikt za bezcen nie odda bo zna jego wartość? A nie szukać okazji po tureckich sprzedawcach marzeń?
- kamska
- Użytkownik
Zdecydowanie nie. Na 1 rzut oka ciężko się połapać, że to salon turków, dopiero na miejscu po twarzach albo grzebając głębiej w necie ( ja byłem tam dosłownie na spacerze), bo już wiedziałem co jest grane.
Ciężko jest kupić dobre auto poleasingowe z dużym przebiegiem, aczkowliek wszytkie parchy jak i te lepsze, które oglądałem bardzo szybko się przedają- już wszystko sprzedane z moich typów.
Póki co zdecydowanie zostaje przy mojej O2, 12latka a dużo zdrowsza od 4-5 letnich sióstr i kuzynów . No i 2.0 TDI robi robotę, w 1.6 brakuje sporo Nm.
Być może wrócę do tematu zakupu auta pod koniec roku, bo chwilowo mam dość
pozdro
Panowie w DE polecam Salon, komis, ASO itp. firmy Tiemeyer Gruppe. Ceny na pewno wyższe niż u braci Turków, ale auta naprawdę godne polecenia. Kupiłem u nich auto 2 lata temu i teraz jeżeli miałbym znowu wybierać się po auto to tylko do nich.
Wybór z grupy VAG wręcz nieskończony. Jedyne co człowieka ogranicza to $$$.
Wybór z grupy VAG wręcz nieskończony. Jedyne co człowieka ogranicza to $$$.
A cos innego z vag z mlodszym rocznikiem ale większym przebiegiem tez poleasingowe by Cie interesowalo ? Caly czas serwis w VW/Audi. Będzie do 3 max 4 miesięcy do sprzedania.