Musisz zamienić przetwornice stronami - 65535 nie pozwoli zapisać nowego poziomowania z tego co pamiętam - w lewej miałem, zamieniłem z prawą i ustawiłem na nowo. To jest od błędu sterownika, ale nie ma nic wspólnego ze starowaniem Xenonu. 00496 - sprawdź czy wartości się zmieniają podczas jazdy w blokach pomiarowych (Grupa 002, pole 1, prawidłowa wartość od 1.6-3V) - jak nie to czujnik do wymiany, jak tak, to trzeba poprawić dzyndzel od poziomowania - te fabryczne coś nie trybią - miałem też problem z nim przy montażu Xenonów u siebie, wymieniłem na ręcznie robiony gwint z łożyskiem kulowym po obu stronach i lata ładnie pół roku już.
No i drugi problem to to startowanie. Zaraz zrobię schemat jak to testować najpierw sprawdź zamieniając reflektory, jak problem się przeniesie to do zamiany właśnie przetwornice, jak znowu się zamieni to masz winnego, jak nie, to a później jeszcze: popraw styki na wiązkach, psiknij kontaktem, przeczyść masę.
Tu masz schemat jak zdiagnozować problem z mruganiem lub tym że nie za każdym razem odpala Xenon: