Przygasa.Obroty
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przygasa.Obroty
Witam mam taki maly problem hmmm mam nadzieje ze maly....Chodzi dokladnie o silniczek[1.6 jednopunkt wtrysk] w mojm golfie a dokladniej o gaznik dzieje mi sie to samo co na tym filmku ... ed&search= Czy moze jest ktos w stanie konkretnie odp Co jest przyczyna tego:/Mecze sie juz z tym od dosc dawna wymienione swiece filtry i guma pod gaznikiem ta podstawa...I nic dalej to samo PRosze o odp co jest powodem tego;/ z gory wielkie dzieki Prosze nie odsylac do tematu o gaznikach bo przeczytalem cale i nic nie wiem juz z tego wszytkiego;/
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
No to wtrysk, czy gaźnik?????Misi3k pisze:silniczek[1.6 jednopunkt wtrysk] w mojm golfie a dokladniej o gaznik
Napisz dokładnie jaki to silnik, albo najlepiej jaki gaźnik. Oznaczenie silnika jest na naklejce informacyjnej w bagażniku.
A napisałeś w tym temacie? Autor tematu KamilW ma sporą wiedzę o gaźnikach i jeśli pytać, to włąśnie jego.Misi3k pisze:Prosze nie odsylac do tematu o gaznikach bo przeczytalem cale i nic nie wiem juz z tego wszytkiego
Pozdrawiam.